Termékek Menü
   

Szerelvények, vezérlés

Ha már megvásárolta a választott tevékenységhez megfelelő szivattyút, beüzemelte és tökéletesen működik, ennek ellenére felmerült az üzemeltetéssel és a vezérléssel kapcsolatban néhány kérdése, akkor itt most mindegyikre választ kaphat. Ezen az oldalon összegyűjtöttük ugyanis a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, hogy ne okozzon fennakadást, ha esetleg valamelyik beállítást nem találja el azonnal vagy pontosan. Szó lesz itt a golyós és békaszelepet szegedi kutak dilemmájáról, beszélünk a szivattyú vezérléséről, sőt, a nyomáskapcsoló vagy az áramkapcsoló beépítésével kapcsolatban is adunk válaszokat. Hiszen tisztában vagyunk azzal, milyen fontosak ezek az apró részletek, amelyek mind hozzájárulnak a hosszú távú, maradéktalan és megfelelő működéshez, legyen szó bármilyen tevékenységről. Amennyiben mégsem találná a megfelelő válaszokat és felmerültek további kérdések Önben, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen bármikor felkereshet minket e-mailben és választ adunk minden kérdésére.

2020. 02. 09. 10:42:00

Egy házi vízműnél nem sok praktikusabb rendszer létezik egy családi házban, ha a víz A pontból B pontba való eljuttatásáról van szó. Egy ilyen rendszer beüzemelésével energiát-és pénzt takaríthat meg, nem beszélve arról, hogy mekkora segítség akkor is, ha az ingatlana valami miatt nem csatlakozik a központi vízellátó rendszerhez. A vízművek alapvető felépítése minden típusú használat esetén ugyanaz, különbség legfőképpen a teljesítmény terén van. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk e rendszerek felépítését, így Ön is meggyőződhet arról, hogy valóban praktikus és a logika elvén működő berendezésekről van szó.

2020. 01. 31. 08:33:00

Nagyon sok különböző oka lehet annak, hogy remek társ a mindennapokban egy házi vízmű az otthona körül. Ha szeretne leválni a hálózatról, spórolna hosszú távon a kiadásokkal vagy az ingatlan nem csatlakozik a település vízhálózatára, akkor mindenképpen szüksége lesz egy ilyen szerkezetre. Ugyanakkor a szintes családi házak megfelelő vízellátásánál is nagy hasznát veheti egy ilyen rendszernek. Megmutatjuk, miként működik egy ilyen berendezés!

2020. 01. 24. 10:34:00

Ha röviden akarunk fogalmazni, a nyomáskapcsoló tulajdonképpen az az apró, ám praktikus szerkezet, amellyel ha kiegészítünk egy szivattyút, rögtön kezünkben van az automatizáláshoz szükséges kulcs. Amikor odakinn tűz a nap és hatalmas a hőség még akkor is, amikor alkonyodik, sokan kívánják azt, bárcsak egy automata öntözőrendszer segítené az életüket és ne kellene minden nap hosszan vesződni azzal, hogy ellássa a növényeket megfelelő mennyiségű vízzel. Nos egy nyomáskapcsoló beszerzésével máris hatalmas lépést tett előre ezen az úton, ugyanis ez felel a szivattyú automatikus ki-és bekapcsolásáért. Lássuk, hogy is működik mindez!

2019. 12. 06. 10:33:00
Az ideális kertben nem csak a növények olyanok, mint amit megálmodott, hanem a munkavégzés is egyszerű és kényelmes. Ehhez pedig elengedhetetlen egy olyan locsolócső, amely a kert minden egyes pontjára gond nélkül elér. Persze az nem túl praktikus, ha egy hosszú, kígyóként tekergő slag fekszik a kertben keresztben, hiszen ez egyrészt nem túl felhasználóbarát megoldás, másrészt pedig nem is feltétlenül van erre mindig lehetőség. Azonban létezik egy igazán hasznos kiegészítők, amely segítségével mindez nem lehetetlen, a kerti munka pedig valódi kikapcsolódás lesz. Szeretnénk bemutatni Önnek a gyorscsatlakozót!
2019. 11. 22. 15:56:55
A szivattyúk ma már számos szempontból igen összetett szerkezetnek számítanak, amely természetesen nagy szerepet játszik abban, hogy tökéletes komfortot biztosítson a tulajdonosa számára függetlenül attól, mire használja azt. Emellett a választék is igen széles, laikusként könnyen kétségbe esik az ember, amikor meglátja, milyen sokfajta szivattyú létezik és mennyi kiegészítő kapható hozzájuk. Egy igen lényeges eleme az berendezésnek például az áramláskapcsoló, amely nagyban hozzájárul a hatékonyságához, éppen emiatt érdemes tudni, mire való pontosan ez az apró, ám annál lényegesebb rész a szivattyúban.
2019. 06. 21. 16:05:36

Egy szivattyú beszerzését és beüzemelését követően annyira egyszerűnek tűnik a kerti öntözés, a medence feltöltése vagy a veteményes vízzel való ellátása, mint valami gyermekjáték. Pedig az apró mozdulat mögött, amellyel elindítja a vízáramlást, ennél sokkal több rejlik. A jó hír viszont az, hogy ezzel nem szükséges nap mint nap foglalkoznia, ha rendszeresen ellenőrzi és karbantartja a szivattyúját. Ez azért is lényeges, mert van néhány olyan alkatrész és kiegészítő, amelyek egy idő után rendszeres használat mellett egyszerűen elkopnak, elöregednek. Ha nem szeretné megvárni az első meghibásodást, érdemes időről időre ellenőrizni és amennyiben szükséges, cseréltetni ezeket, hiszen így nagyban megnövelheti szivattyúja élettartamát, ráadásul elkerülheti az esetleges bosszúságokat is. Lássuk, mire érdemes odafigyelnie!

2016. 02. 11. 10:00:09
Amennyiben nem megoldható a szivattyú kézi ki-bekapcsolása, akkor meg kell oldani a vezérlést - vagyis a szivattyú automatizált ki-be kapcsolását. Tudja meg a cikkből, hogy milyen lehetőségek vannak erre.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu