Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Gázolaj szivattyú és alkatrészek

Egy gázolajszivattyú használata hatalmas segítség azok számára, akik nagyobb munkagépekkel dolgoznak, hiszen ezeknek a szerkezeteknek a használatával megoldható az, hogy a helyszínen tölthesse után a szükséges mennyiségű üzemanyagot. Így nem kell ellátogatnia a legközelebbi töltőállomáshoz munka közben időt veszítve ezzel, a folyamat így nem szakad meg hosszabb időre, amely nagyban hozzájárul a hatékonysághoz.

Természetesen mindehhez nem csupán az ideális teljesítményű gázolajszivattyúra, hanem annak tartozékaira is szükség van, amelyek közül mindent megtalál itt webáruházunkban.

Rendezés:

230 V-os szivattyúk

Ezek a szivattyúk tulajdonképpen gázolaj és üzemanyag szivattyúzására alkalmasak, de valójában minden olyan folyadék átjuttatható rajtuk, amelyben nincsenek koptató részecskék, valamint kémiai összetételük semleges a szerkezet alkatrészeire. Működésük kapcsán kiemelendő, hogy mivel kompakt kivitelezésű, önfelszívó szerkezetekről van szó, gázzal kevert és rendszertelenül megjelenő folyadékok továbbítására is tökéletesen alkalmasak. Fontos hozzátenni, hogy telepítéskor olyan helyet kell találni a szerkezet számára, amely zárt és védett az időjárás viszontagságaitól. A kínálatban különböző teljesítményű és méretű berendezéseket talál, amelyek közül érdemes kiválasztani azt, amellyel a leghatékonyabban tud dolgozni. A döntésben a nálunk dolgozó szakemberek is tudnak segíteni, keresse fel bátran az ügyfélszolgálatunkat!

12-24 VDC gázolajszivattyúk

Ezek az akkumulátorról működtethető, szárnylapátos gázolajszivatyúk alapvetően kisebb teljesítményűek, mint a fentebb említett szerkezetek, ám megfelelő körülmények között tökéletesen hozzájárulnak a hatékony munkavégzéséhez. Alapvetően rövid, átlagosan harminc perces üzemidőről beszélünk, a berendezések pedig 3-5 méter magasra képesek emelni a folyadékot

Kézi üzemanyagszivattyúk

A praktikus, fúrógépre szerelhető gázolajszivattyúk kis folyadékmennyiségnél tökéletesen alkalmazhatók. Előnyük, hogy nagyon könnyű őket telepíteni és használatuk sem okoz gondot még laikusok számára sem. Ezeknek az elektromos fúróhoz csatlakoztatható szivattyúknak az alkatrészei mind olyan anyagból készülnek, amelyek nem lépnek reakcióba a szerkezeten áthaladó folyadékkal. Szintén a kézi üzemanyagszivattyúk között mindenképpen meg kell említeni a tekerőkaros hordószivattykat is, amelyek egy speciális hordópumpa segítségével hozhatók működésbe és 20, de akár 200 literes hordókhoz is kitűnő választás lehet egy ilyen szerkezet. Például olaj, gázolaj vagy akár repceolaj szivattyúzására is alkalmas a három részes, menetes berendezés.

Átfolyásmérők

Az mechanikus átfolyásmérők használata bármelyik fenti szerkezethez ajánlott, hiszen ennek segítségével mérhető az átfolyási teljesítmény. A kijelzőjén megjelenő számok leolvasása nem jelent kihívást a felhasználók számára, gyorsan ad egyértelmű adatokat, amelyek fényében máris tudni fogja, ha esetleg valami nem működik megfelelően a rendszeren belül.

Töltőpisztolyok

A különböző méretű műanyagból vagy alumíniumból készült töltőpisztolyok gázolaj, benzin, kenőolaj, de akár víz továbbítására is tökéletesen alkalmasak és nagyban megkönnyítik a gázolajszivattyúval való munkavégzést.

Kiegészítők

Számos praktikus kiegészítő létezik, amelyek beszerzése mind hasznosak, ha gázolajszivattyúkról van szó. Megvásárolhatja ezeket egyesével is, ám ha szettben választja ki az Ön számára szükséges alkatrészeket, biztos lehet abban, hogy tökéletesen illeszkednek majd egymással és az üzembe helyezést követően problémamentes működést biztosítanak majd. A legnépszerűbb kiegészítők között említendők a gázolajszűrők, a gázolajszűrő betétek, de ide sorolandók az olajálló tömlők, a réz tömlővégek, valamint a különböző méretű bilincsek is.

Láthatja, milyen széles a kínálat a gázolajszivattyúk, valamint a különböző kiegészítők terén egyaránt. Pontosan emiatt fontos, hogy az Ön számára leginkább megfelelő típusú és teljesítményű szerkezetet válassza ki, amely kapcsán a döntésben munkatársainkkal szívesen segítünk Önnek. Emellett tájékozódhat cikkeinkből és Gyakori Kérdések gyűjteményünkből egyaránt.

Az oldal tetejére