Termékek Menü
   

Pedrollo csőbúvár szivattyú

Egy csőbúvár szivattyú esetében alapvetően két igen fontos tényező létezik. Az egyik a teljesítmény, a másik pedig a megbízhatóság. Mindezek egyesülnek a Pedrollo termékekben, amelyek gond nélkül megállják a helyüket az adott helyzetben. Természetesen érdemes előzetesen alaposan tájékozódni és megismerni a gyártó különböző szivattyúit annak érdekében, hogy a következő években ne legyen gondja csőbúvárszivattyújával.

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 10070201
107.950 Ft
Cikkszám: 100702031
116.300 Ft
Cikkszám: 10070202
149.300 Ft
Cikkszám: 10070203
108.500 Ft
Cikkszám: 100702030
116.300 Ft
Cikkszám: 10070204
137.500 Ft

Mikor ajánlott a csőbúvár szivattyúk használata? Abban az esetben, ha a szóban forgó víznyerőhely mélyen fekszik és a kút adottságai nagyobb erejű szerkezetet kívánnak, akkor jó szívvel ajánljuk a csőbúvár szivattyú használatát. Bár alapvetően kis méretű berendezésekről van szó, azonban igen nagy erővel rendelkeznek, így remek segítséget nyújtanak házi vízellátáshoz vagy a kertben való öntözéshez is. Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy nem mindegy, hogy a széles kínálatból melyik típust választja. Ehhez lényeges figyelembe venni, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a víznyerőhely.

Mit nyújtanak a Pedrollo csőbúvár szivattyúk?

A megbízhatóság és a nagy teljesítmény mellett számos egyéb előnye is van a Pedrollo szivattyúknak. Homoktűrésük igen magas, ami azt jelenti, hogy a belső részei nem szorulnak, vagy kopnak meg könnyen, inkább hosszabb használat után jelentkezhet hasonló probléma a kút adottságaitól függően. Hidraulikai tervezésük pedig egytől egyik kiváló, amely kapcsán meg kell említenünk azt is, hogy a gyártó már a tervezésél és az összeszerelésnél is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kizárólag minőségi alkatrészeket használjanak fel. Teljesítményük eltérő, ám minden esetben gyorsnak számítanak, ráadásul költséghatékonyan működnek és telepítésük is egyszerű, nem feltétlenül kíván meg szakértelmet. Nem véletlen tehát, hogy igen elterjedtek a Pedrollo csőbúvár szivattyúk Magyarországon is.

Fúrt kutakba is kiváló választás!

Ezek a csőbúvár szivattyúk fúrt kutakban is remekül működnek, ehhez azonban biztosítani kell azt, hogy a szerkezet teljesen víz alatt legyen. Ellenkező esetben ugyanis a szivattyú nem fog megfelelően működni, és a szerkezet élettartalma is jelentősen lecsökken majd. Lényeges információ ennek kapcsán, hogy abban az esetben, ha az üzemi vízszint kilenc méter felett van, felszíni szivattyúval is kitermelhető a víz, viszont ha ennél mélyebben van, az ideális megoldás a csőbúvár szivattyú. A Pedrollo szivattyúkat nyugodtan leengedheti akár száz méter mélyre is, a szerkezet így is hibátlanul működik majd. Ez úgy lehetséges, hogy ezek a típusú szerkezetek nem szívják, hanem tulajdonképpen a mélyből felfelé tolják a vizet, így tulajdonképpen nem számít, hogy tíz vagy kilencven méter mélyen fekszenek.

Mit érdemes figyelembe venni a Pedrollo csőbúvár szivattyú kiválasztásánál?

Az egyik legfontosabb kritérium az, hogy magának a kútfuratnak a teljes átmérőjének nagyobbnak kell lennie, mint a beépített cső. Emellett az az ideális, ha az üzemi vízszint legalább két-három méterrel a szűrő fölé ér. Ha úgy gondolja, nem biztos abban, hogy pontosan melyik típust kellene választania, nézzen szét cikkeink között, lapozza fel Gyakori Kérdések menüpontunkat vagy keresse fel bátran ügyfélszolgálatunkat!

A gyártó garanciát vállal a Pedrollo szivattyúkra!

Ezeknek a szivattyúknak a minőségére mi sem jobb biztosíték mint az, hogy több év garanciát vállal rájuk a gyártó. Szivattyú webáruházunkban emellett árusítjuk a Pedrollo csőszivattyúkhoz alkalmas alkatrészeket is, ami azt jelenti, hogy akkor sem kell a legrosszabbra gondolni, ha esetleg a jótállás lejárását követően történik meghibásodás vagy van szükség alkatrész cserére. Az általunk forgalmazott alkatrészek szintén minőségi anyagokból készülnek. Fontos megemlíteni továbbá azt is, hogy az olasz gyártó kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik hazánkban, így biztosan az Ön lakhelyének közelében is talál szervizpontot. Így tulajdonképpen egy Pedrollo szivattyú megvásárlásával biztos lehet abban, hogy a következő években nem lesz gondja a víz kinyerésével és egy esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbe esnie, hiszen minden esetben van egyszerű megoldás.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu