Kerti szivattyú választékunk

Ezen az oldalon Önfelszívó kerti szivattyút ajánlunk Önnek és segítünk a kiválasztásában, akár egyszerű kerti locsolásról, akár telepített öntőrendszer vízellátásáról legyen szó.

Az alábbi kategóriákban Ön a felhasználási igényei szerint, vagy a gyártó alapján is választhat szivattyút. Ha nem biztos a kiválasztásban, javasoljuk először olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy keresse kollégánkat 

az 52/530-390-es telefonszámon.

Az általunk forgalmazott szivattyúk mindegyikéhez rendelkezésre állnak az alkatrészek, ezek jelentős részét raktáron tartjuk. Amennyiben nem találja termékeink között az Ön szivattyúját, érdeklődjön a beszerzést illetően. 

Rendezés:

ACQUAER EKJ-603P kerti szivattyú

Nincs raktáron, az ár változhat
32.200 Ft

ACQUAER EKJ-803P kerti szivattyú

Nincs raktáron, az ár változhat
33.600 Ft

Leo 60/41 szivattyú

Utolsó 1 db raktáron
40.700 Ft

Elpumps JPV 1300 szivattyú

Utolsó 1 db raktáron
59.300 Ft

Elpumps JPV 900 szivattyú

Nincs raktáron. Az ár változhat!
50.200 Ft

Elpumps JPV1300B szivattyú

Nincs raktáron. Az ár változhat!
64.770 Ft

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú

Nincs raktáron. Az ár változhat!
64.900 Ft

Elpumps JPV 1500B szivattyú

Nincs raktáron. Az ár változhat!
71.600 Ft

Leo 90/46 szivattyú

Raktáron
54.400 Ft 44.990 Ft

Leo 90/55 szivattyú

Raktáron
64.300 Ft

Pedrollo JSWm 2CX szivattyú

Nincs raktáron. Az ár változhat!
69.900 Ft

Nincs olyan növény, amelynek ne lenne szüksége megfelelő mennyiségű vízre ahhoz, hogy életben maradjon és teljes pompájában díszíthesse a kertjét akár a legnagyobb hőség idején is. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy egy megfelelő szivattyú nélkül mekkora kihívást jelent még egy kisebb telek rendben tartása is, nem beszélve a nagyobb területekről. A jó hír az, hogy most egy életre megszabadulhat az alacsony nyomású slagoktól és az órákig tartó locsolástól. Ebben a kategóriában ugyanis Ön is megtalálja az ideális szivattyút, amelynek használata nagy mértékben megkönnyíti és lecsökkenti az öntözéssel töltött időt.

Itt szeretnénk ajánlani néhány önfelszívó kerti szivattyút Önnek és segítünk a kiválasztásában, akár egyszerű kerti locsolásról, akár telepített öntőrendszer vízellátásáról legyen szó. E szerkezetek hosszú élettartamát a a súrlódásmentes alkatrészek biztosítják, így nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg rövid használati idő után máris szervizbe kellene vinni a szerkezetet. Pontosan emiatt nem véletlen az sem, hogy több éves garanciát vállalnak a gyártók ezekre a szivattyúkra. Kiemelendő továbbá, hogy mindegyik berendezés kiváló minőségű alapanyagokból készül, vagyis a szivattyú háza masszív öntöttvas, a belső elemek pedig strapabíró műanyagból és modern, kerámiabetétes axiál tömítésből állnak.

Kézi vagy slagos locsoláshoz

Ezeket a szerkezetek körülbelül 100-150m2-es területre 20-25m slaggal történő locsolásához tervezték, ehhez ugyanis ideális teljesítményt nyújtanak. Így többé nem tart majd a slaggal való locsolás sem órákig, nem beszélve arról, hogy elfelejtheti a víznyomással való küzdelmet is. Ha megkímélné magát kímélhetné meg a fárasztó és hosszadalmas napi procedúrától a kinti forróságban, akkor most találhat megoldást a gondjára, különösen, mert néhány szórófejjel is probléma nélkül elbírnak ezek a berendezések.

Szórófejes öntözéshez

Amennyiben a szórófejes öntözésre esküszik, ezek a max. 80-90 liter/perces szivattyúk a legalkalmasabbak erre, amelyeket körülbelül 200-800m2-es terület öntözésére terveztek. Mindez megvalósítható 2-4 földbe szúrható szórófejjel vagy 1-2 billegős négyszögesőztető elhelyezésével egyaránt. Azt, hogy melyik típusból pontosan hányat tud a szivattyú ellátni, azt mindig az aktuálisan jellemző körülmények határozzak meg, mint az üzemi vízszint, a csövek típusa, a szórófejek típusa, de számításba kell venni a szivattyútól való távolságot is. Viszont ha mindezeket számításba vette és megtalálta az ideális szerkezetet, akkor mostantól öröm lesz az öntözés a legnagyobb hőségben is.

Telepített kerti öntözőrendszerekhez

Amikor valaki körültekintően megtervezett kerti öntözőrendszerről beszél, akkor a leggyakrabban földből kiemelkedő szórófejeket telepítenek, ugyanis ezek a leginkább praktikusak. Ha ilyen berendezéshez keres ideális szivattyút, akkor figyelembe kell vennie, hogy ezeknek a fejeknek a megfelelő vízellátásához 5-5,5 bar végnyomású szivattyúra lesz szükség.

Nagy teljesítményű szivattyúk termőterület, sportpálya öntözésére

Amennyiben nem egy kertről, hanem nagyobb mezőgazdasági területről, esetleg sportpálya öntözéséről van szó, ehhez is talál ideális szivattyút a választékunkban. Fontos a választás előtt figyelembe venni, pontosan mekkora a locsolandó terület, illetve azt is, milyenek az adott körülmények és milyen berendezést választottak a vízellátáshoz.

A fenti kategóriákban Ön a felhasználási igényei szerint, vagy a gyártó alapján is választhat szivattyút, ám érdemes alapos mérlegelést követően dönteni, hiszen ezek a szerkezetek hosszú távra szólnak. Abban az esetben, ha nem biztos a kiválasztásban, javasoljuk először olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy keresse kollégánkat az 52/530-390-es telefonszámon.

Így biztos lehet abban, hogy olyan szivattyút vásárol, amely minden igényét kielégíti és nem okoz bosszúságot. Hiszen amikor odakinn tombol a hőség és esőmentes időszak van éppen, nyilván Ön sem tölti szívesen az idejét azzal, hogy az udvaron állva igyekszik egy kis vízhez juttatni a szomjazó növényeit. Ezek a szerkezetek azonban segítenek Önnek abban, hogy többé ne kelljen órákat töltenie azzal, hogy megöntözi a birtokát.

Az oldal tetejére