Kerti szivattyú választékunk

Ezen az oldalon Önfelszívó kerti szivattyút ajánlunk Önnek és segítünk a kiválasztásában, akár egyszerű kerti locsolásról, akár telepített öntőrendszer vízellátásáról legyen szó.

Az alábbi kategóriákban Ön a felhasználási igényei szerint, vagy a gyártó alapján is választhat szivattyút. Ha nem biztos a kiválasztásban, javasoljuk először olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy keresse kollégánkat 

az 52/530-390-es telefonszámon.

Az általunk forgalmazott szivattyúk mindegyikéhez rendelkezésre állnak az alkatrészek, ezek jelentős részét raktáron tartjuk. Amennyiben nem találja termékeink között az Ön szivattyúját, érdeklődjön a beszerzést illetően. 

Rendezés:

ACQUAER EKJ-603P kerti szivattyú

Szállítás: 2-4 munkanap
25.800 Ft

ACQUAER EKJ-803P kerti szivattyú

Utolsó 2 db raktáron
28.800 Ft

Leo 60/41 szivattyú

Szállítás alatt
36.900 Ft

Elpumps JPV 900 szivattyú

Szállítás: 2-4 munkanap
50.200 Ft

Elpumps JPV1300B szivattyú

Szállítás: 2-4 munkanap
56.200 Ft

Pedrollo JSWm 1AX szivattyú

Nincs Raktáron. Az ár változhat!
54.900 Ft

Elpumps JPV 1500B szivattyú

Szállítás: 2-4 munkanap
58.800 Ft

Leo 90/46 szivattyú

Raktáron
54.400 Ft

Leo 90/55 szivattyú

Raktáron
64.300 Ft 61.300 Ft

Pedrollo JSWm 2CX szivattyú

Szállítás: 2-4 munkanap
63.400 Ft

Nincs olyan növény, amelynek ne lenne szüksége megfelelő mennyiségű vízre ahhoz, hogy életben maradjon és teljes pompájában díszíthesse a kertjét akár a legnagyobb hőség idején is. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy egy megfelelő szivattyú nélkül mekkora kihívást jelent még egy kisebb telek rendben tartása is, nem beszélve a nagyobb területekről. A jó hír az, hogy most egy életre megszabadulhat az alacsony nyomású slagoktól és az órákig tartó locsolástól. Ebben a kategóriában ugyanis Ön is megtalálja az ideális szivattyút, amelynek használata nagy mértékben megkönnyíti és lecsökkenti az öntözéssel töltött időt.

Itt szeretnénk ajánlani néhány önfelszívó kerti szivattyút Önnek és segítünk a kiválasztásában, akár egyszerű kerti locsolásról, akár telepített öntőrendszer vízellátásáról legyen szó. E szerkezetek hosszú élettartamát a a súrlódásmentes alkatrészek biztosítják, így nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg rövid használati idő után máris szervizbe kellene vinni a szerkezetet. Pontosan emiatt nem véletlen az sem, hogy több éves garanciát vállalnak a gyártók ezekre a szivattyúkra. Kiemelendő továbbá, hogy mindegyik berendezés kiváló minőségű alapanyagokból készül, vagyis a szivattyú háza masszív öntöttvas, a belső elemek pedig strapabíró műanyagból és modern, kerámiabetétes axiál tömítésből állnak.

Kézi vagy slagos locsoláshoz

Ezeket a szerkezetek körülbelül 100-150m2-es területre 20-25m slaggal történő locsolásához tervezték, ehhez ugyanis ideális teljesítményt nyújtanak. Így többé nem tart majd a slaggal való locsolás sem órákig, nem beszélve arról, hogy elfelejtheti a víznyomással való küzdelmet is. Ha megkímélné magát kímélhetné meg a fárasztó és hosszadalmas napi procedúrától a kinti forróságban, akkor most találhat megoldást a gondjára, különösen, mert néhány szórófejjel is probléma nélkül elbírnak ezek a berendezések.

Szórófejes öntözéshez

Amennyiben a szórófejes öntözésre esküszik, ezek a max. 80-90 liter/perces szivattyúk a legalkalmasabbak erre, amelyeket körülbelül 200-800m2-es terület öntözésére terveztek. Mindez megvalósítható 2-4 földbe szúrható szórófejjel vagy 1-2 billegős négyszögesőztető elhelyezésével egyaránt. Azt, hogy melyik típusból pontosan hányat tud a szivattyú ellátni, azt mindig az aktuálisan jellemző körülmények határozzak meg, mint az üzemi vízszint, a csövek típusa, a szórófejek típusa, de számításba kell venni a szivattyútól való távolságot is. Viszont ha mindezeket számításba vette és megtalálta az ideális szerkezetet, akkor mostantól öröm lesz az öntözés a legnagyobb hőségben is.

Telepített kerti öntözőrendszerekhez

Amikor valaki körültekintően megtervezett kerti öntözőrendszerről beszél, akkor a leggyakrabban földből kiemelkedő szórófejeket telepítenek, ugyanis ezek a leginkább praktikusak. Ha ilyen berendezéshez keres ideális szivattyút, akkor figyelembe kell vennie, hogy ezeknek a fejeknek a megfelelő vízellátásához 5-5,5 bar végnyomású szivattyúra lesz szükség.

Nagy teljesítményű szivattyúk termőterület, sportpálya öntözésére

Amennyiben nem egy kertről, hanem nagyobb mezőgazdasági területről, esetleg sportpálya öntözéséről van szó, ehhez is talál ideális szivattyút a választékunkban. Fontos a választás előtt figyelembe venni, pontosan mekkora a locsolandó terület, illetve azt is, milyenek az adott körülmények és milyen berendezést választottak a vízellátáshoz.

A fenti kategóriákban Ön a felhasználási igényei szerint, vagy a gyártó alapján is választhat szivattyút, ám érdemes alapos mérlegelést követően dönteni, hiszen ezek a szerkezetek hosszú távra szólnak. Abban az esetben, ha nem biztos a kiválasztásban, javasoljuk először olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy keresse kollégánkat az 52/530-390-es telefonszámon.

Így biztos lehet abban, hogy olyan szivattyút vásárol, amely minden igényét kielégíti és nem okoz bosszúságot. Hiszen amikor odakinn tombol a hőség és esőmentes időszak van éppen, nyilván Ön sem tölti szívesen az idejét azzal, hogy az udvaron állva igyekszik egy kis vízhez juttatni a szomjazó növényeit. Ezek a szerkezetek azonban segítenek Önnek abban, hogy többé ne kelljen órákat töltenie azzal, hogy megöntözi a birtokát.

Az oldal tetejére