Termékek Menü
   

Kis teljesítményű szivattyú locsoláshoz

Ebben a kategóriában olyan szivattyúkat talál, melyek egy kb 100-150m2-es területen, 20-25m slaggal történő locsolásához megfelelő teljesítményt nyújtanak. Amennyiben nem slaggal akar öntözni, akkor ezek a max. 50-60 liter/perc teljesítményű szivattyúk elegendőek 1-2 egyszerű szórófej ellátásához is. Egyszerű szórójek például a pár száz forintos, leszúrható, forgó locsolófejek.
Nézet:
Rendezés:

Ha megunta, hogy a slaggal való locsolás a kertben órákig tart, folyamatosan küzdenie kell a nem megfelelő víznyomással és keresi a megoldást, miként kímélhetné meg magát a fárasztó és hosszadalmas napi procedúrától, akkor most a legjobb helyen jár. Akkor is, ha szeretné ha a slaggal való öntözés hatékony lenne és abban az esetben is, ha egy életre elfelejteni a locsolócső használatát.

Egy 100 – 150 négyzetméteres kertben már bizony szükség van a növények napi szintű locsolására, különösen, ha éppen száraz az időjárás és napokig nem hullik semmilyen csapadék. A gyepnek, a fáknak, a cserjéknek és a virágoknak egyaránt szükségük van a megfelelő mennyiségű vízre ahhoz, hogy életben maradjanak és teljes pompájukban díszíthessék a kertjét a legnagyobb hőségben is. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy egy megfelelő szivattyú nélkül mekkora kihívást jelent egy ekkora telek rendben tartása. A jó hír az, hogy most egy életre megszabadulhat az alacsony nyomású slagoktól és az órákig tartó locsolástól. Ebben a kategóriában ugyanis olyan szivattyúkat talál, melyek egy hozzávetőlegesen 100-150m2-es területen, 20-25m slaggal történő locsolásához megfelelő teljesítményt nyújtanak. Abban az esetben pedig, ha nem slaggal akar öntözni, akkor ezek a maximum 50-60 liter/perc teljesítményű szivattyúk elegendőek 1-2 egyszerű szórófej ellátásához is.

Mit érdemes tudni ezekről a szivattyúkról?

Ezek a szivattyúk függetlenül a teljesítményüktől alkalmasak a tiszta víz és az alkatrészekre kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására. Önfelszívó, JET rendszerűek, így akár nagy mennyiségű levegőt, valamint gázt tartalmazó víz felszívására is alkalmasak. Minimális karbantartási igényüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak olyan háztartási, lakossági felhasználásra, mint például a kerti öntözés. A hosszú élettartamukat a a súrlódásmentes alkatrészek biztosítják. Ez azt jelenti, hogy nem kell amiatt aggódnia, hogy akár már a vásárlástó számított egy – két év után szerelőhöz kell vinni vagy ki kell dobni a szerkezetet.

Nem véletlen, hogy több éves garanciát vállalnak a gyártók ezekre a szivattyúkra. Kiemelendő továbbá, hogy ezek a szerkezetetk kiváló minőségű alapanyagokból készültek, vagyis a szivattyú háza masszív öntöttvas, a belső elemek pedig strapabíró műanyagból és modern, kerámiabetétes axiál tömítésből állnak. Mivel önfelszívó, elegendő csupán a szivattyút felönteni. Automatikusan kitermeli a levegőt, ami azzal az előnnyel jár, hogy a szivattyú működése nem fog leállni. Lényeges tudni, hogy az berendezések élettartamának meghosszabbításához mindenképpen az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni, valamint gondoskodni kell a megfelelő téliesítésről is.

Amennyiben slaggal szeretne a kertben locsolni

Amennyiben slagot szeretne használni a kerti locsoláshoz, viszont jó lenne, ha megfelelő lenne a víznyomás és a hosszan tartó nyűglődés helyett napi rutinná válhatna az öntözés, kisebb teljesítményű szivattyút érdemes választania. Mivel így nem csak folydogál majd a víz a cső végén, hatékonyabban végezheti a munkáját.

Ha nem szeretne többé slaggal öntözni a kertjében

Abban az esetben, ha úgy érzi, elege van a slaggal való locsolásból és szeretne valami praktikusabb és időtakarékosabb megoldást találni, választhatja a szórófejes megoldást is, amelyek működtetéséhez a nagyobb teljesítményű szivattyúkat érdemes választani. Így többé nem kell a birtokán keresztül húzgálni a slagot, nem beszélve arról, milyen sok időt spórolhat ezzel.

Miért praktikus egy ilyen szivattyú beszerzése a kerti locsoláshoz?

Mikor odakinn tombol a hőség és napok óta egy csepp eső sem esett, akkor nyilván Ön sem tölti szívesen az idejét azzal, hogy az udvaron állva igyekszik egy kis vízhez juttatni a szomjazó növényeit. Ezek a szivattyúk abban segítenek Önnek, hogy többé ne kelljen órákat töltenie azzal, hogy megöntözi a birtokát, valamint hozzájárulnak ahhoz is, hogy a kerti munka ne nyűg, hanem élmény legyen. Mikor majd először virágot bontanak a növényei, érezni fogja, mennyire megérte beszerezni egy ilyen szerkezetet.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu