Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Cikkeink

Válasszon az alábbi témakörök közül, vagy böngésszen lentebb a teljes listában

         

Adott egy terület, ahol időről időre mindenképpen meg kell öntözni a növényeket. Ön miként kezd hozzá a feladathoz? Ha minden alkalommal igen sok időt tölt a slag húzgálásával és nagy fejtörést okoz egyenletesen megöntözni a legtávolabbi részeket is, akkor bizony ott nagy szükség van egy minőségi kerti szivattyúra.

Hiszen ott van a hűtőben a kis hőmérséklet állító, az biztos jól mutatja, hogy mennyinek kell lenni. Biztos...? Olvassa el a cikket.
Azon kívül, hogy nem akarjuk, hogy száraz, szétégett, nem eléggé megsült ételek készüljenek. A cikkben bővebb válasz is lesz
Amennyiben nem megoldható a szivattyú kézi ki-bekapcsolása, akkor meg kell oldani a vezérlést - vagyis a szivattyú automatizált ki-be kapcsolását. Tudja meg a cikkből, hogy milyen lehetőségek vannak erre.
Amennyiben még csak most ismerkedik a kemencék használatával, vagy ajándékba szeretne hőmérőt venni, mindenképpen olvassa végig ezt a rövid tájékoztatót
Mi miatt megy tönkre a tartálybelső? Tudja meg a cikkből.
Cikkünkből megtudhat minden információt kerti kúthoz tartozó szivattyú vásárlással kapcsolatban

Nem sok olyan családi ház létezik, ahol ne segítené valamilyen módon az ott élők mindennapjait egy szivattyú a kertben. Különösen igaz ez a tavaszi és nyári időszakban, amikor előtérbe kerül a kerti locsolás, a birtokon található tó karbantartása, valamint a medence használata is. Ha bármilyen szivattyút használ – legyen az házi vízmű vagy kerti szivattyú – akkor fontos tudnia, hogy miként óvhatja meg ezeket a szerkezeteket a külső behatásoktól és az időjárás viszontagságaitól.

Ebben a cikkben megtalálja, hogy mi vezethet a vízszivattyú meghibásodásához és miképp előzheti meg a bajt. 
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Elbizonytalanodott, kérdése van?
Lehet, hogy már meg is válaszoltuk!
Nézzen szét a gyakran ismételt kérdések között, és amennyiben még mindig van kérdése, írjon bizalommal az alábbi címre:

webshop@celsiustrade.hu

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz