Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Cikkeink

Szivattyút vagy alkatrészt szeretne vásárolni, de nem biztos abban, pontosan mire lenne szüksége? Még soha nem volt szivattyúja, most viszont jó lenne egyet beszerezni, viszont azt sem tudja, hol kezdje a válogatást? Tisztában vagyunk azzal, milyen sokféle kérdés merülhet fel ilyen esetekben, éppen ezért itt összegyűjtöttük most Önnek a leggyakrabban felmerülő dilemmákat. Legyen szó búvárszivattyúról, kerti szivattyúról, karbantartásról, tartálybelsőről vagy akár garanciális dolgokról, itt most mindenre megtalálja a választ.
Sőt, szót ejtünk lentebb a meghibásodásról, az adatokról, a pontos típusokról, a kutakról, de még a választékunkban található hőmérőkről is. Mindenképpen érdemes tájékozódnia vásárlás előtt, hiszen egy ilyen szerkezetet hosszú távra vásárol, így fontos, hogy körültekintően gondolja át, pontosan milyen tevékenységre és milyen körülmények között használná az eszközöket. Ha esetleg mégis olyan kétely merülne fel Önben, amelyet nem foglaltunk bele a Gyakori Kérdésekbe, akkor se essen kétségbe, ugyanis bátran felkereshet minket e-mailben is.

Válasszon az alábbi témakörök közül, vagy böngésszen lentebb a teljes listában

         

Egy nagyobb telek esetében időről időre igen nagy fejfájást tud okozni a vízellátás kérdése. Hiszen ha sok öntözésre váró növény van egy nagy méretű területen, akkor bizony érdemes beruházni egy búvárszivattyúra. Különösen abban az esetben, ha van a közelben egy tökéletes víznyerőhely. Így nem kérdés, hogy egy szivattyú segítségével könnyedén áthidalhatja ezt a problémát. Természetesen mindez csak abban az esetben igaz, ha megfelelő teljesítményű és minőségű szerkezetet választ. A döntésben segítünk Önnek!

Adott egy terület, ahol időről időre mindenképpen meg kell öntözni a növényeket. Ön miként kezd hozzá a feladathoz? Ha minden alkalommal igen sok időt tölt a slag húzgálásával és nagy fejtörést okoz egyenletesen megöntözni a legtávolabbi részeket is, akkor bizony ott nagy szükség van egy minőségi kerti szivattyúra.

Hiszen ott van a hűtőben a kis hőmérséklet állító, az biztos jól mutatja, hogy mennyinek kell lenni. Biztos...? Olvassa el a cikket.
Azon kívül, hogy nem akarjuk, hogy száraz, szétégett, nem eléggé megsült ételek készüljenek. A cikkben bővebb válasz is lesz
Amennyiben nem megoldható a szivattyú kézi ki-bekapcsolása, akkor meg kell oldani a vezérlést - vagyis a szivattyú automatizált ki-be kapcsolását. Tudja meg a cikkből, hogy milyen lehetőségek vannak erre.
Amennyiben még csak most ismerkedik a kemencék használatával, vagy ajándékba szeretne hőmérőt venni, mindenképpen olvassa végig ezt a rövid tájékoztatót
Mi miatt megy tönkre a tartálybelső? Tudja meg a cikkből.
Cikkünkből megtudhat minden információt kerti kúthoz tartozó szivattyú vásárlással kapcsolatban

Nem sok olyan családi ház létezik, ahol ne segítené valamilyen módon az ott élők mindennapjait egy szivattyú a kertben. Különösen igaz ez a tavaszi és nyári időszakban, amikor előtérbe kerül a kerti locsolás, a birtokon található tó karbantartása, valamint a medence használata is. Ha bármilyen szivattyút használ – legyen az házi vízmű vagy kerti szivattyú – akkor fontos tudnia, hogy miként óvhatja meg ezeket a szerkezeteket a külső behatásoktól és az időjárás viszontagságaitól.

Ebben a cikkben megtalálja, hogy mi vezethet a vízszivattyú meghibásodásához és miképp előzheti meg a bajt. 
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu