Termékek Menü
   

Teljes szivattyú választékunk

Gyakorlatilag nincs olyan családi ház, ahol ne lenne szükség egy szivattyúra a kertben ahhoz, hogy az ott élők mindennapi élete zavartalanul folyhasson. Kiemelten igaz ez tavasszal és nyáron, amikor előtérbe kerül a kerti locsolás, de használható a birtokon található tó karbantartásához, valamint a medence használatához is. Természetesen nem mindegy, milyen márkájú és mekkora teljesítményű gépet választ mindehhez, ugyanis csak akkor élvezheti gond és fennakadás nélkül a szivattyú előnyeit, ha megtalálja a tevékenységhez megfelelő változatot. Ne aggódjon, nem hagyjuk magára azzal a számtalan kérdéssel, amely megfogalmazódott Önben az elmúlt percekben. Ha már keresgélt a szivattyúk között, Ön is láthatta, mekkora választék áll rendelkezésre, amelyből választhat. Laikusként nem egyszerű feladat megtalálni a minden szempontból ideális szerkezetet, hiszen a teljesítmény és a minőség mellett nyilván mérvadó az ára is. Oldalunkon csak olyan szivattyúkat talál, amelyek mindegyike minőségi, megbízható termék. A teljesítménnyel kapcsolatban pedig segítünk a döntésben!

Kerti szivattyúk
Kerti szivattyúk
Kiváló minőségű kerti szivattyúk többféle felhasználási területre
Ásottkút szivattyúk
Ásottkút szivattyúk
Ásottkút szivattyúink, amik nagyszerű megoldást jelentenek a megfelelő vízellátás biztosítására
Búvárszivattyúk enyhén szennyezett vízre
Búvárszivattyúk enyhén szennyezett vízre
Búvárszivattyúk enyhén szennyezett vízre - válassza ezt, ha nem kell sok üledékkel számolni
Csőbúvár szivattyúk
Csőbúvár szivattyúk
Csőbúvár szivattyúk több árfekvésben
Darabolós szivattyúk
Darabolós szivattyúk
Erőteljes, jó minőségű darabolós szivattyúk
Gázolajszivattyú
Gázolajszivattyú
Gázolajszivattyúk, alkatrészek, kiegészítők
Házi vízellátók
Házi vízellátók
Házi vízellátók több típusban
Keringetőszivattyúk
Keringetőszivattyúk
Kiváló minőségű keringetőszivattyúk
Robbanómotoros szivattyúk
Robbanómotoros szivattyúk
Tekintse meg robbanómotoros szivattyúinkat

Ha szüksége lenne egy szivattyúra, viszont amikor megnézi a kínálatot teljesen elbizonytalanodik, akkor most a legjobb helyen jár, hiszen számunkra fontos, hogy maradéktalanul elégedett legyen az, aki nálunk vásárol. Pontosan ezért nem csak a választékot biztosítjuk, de szívesen segítünk is, ha kérdés merül fel Önben a válogatás során. Így akár a kert öntözésére, akár a birtokán található tó vagy medence működéséhez van szüksége valamilyen szivattyúra, nálunk a legjobb helyen jár!

A szivattyú mérete

Ahhoz, hogy el tudja dönteni, mekkora szivattyúra van szüksége, alapvetően két nagyon fontos tényezőt kell figyelembe venni. Az egyik, hogy pontosan hol található a víznyerőhely, ahonnan a szivattyúnak a megfelelő helyre kell pumpálnia majd a vizet. A másik fontos részlet az, hogy mekkora vízmennyiségre van szüksége. Fontos emellett figyelembe venni a homoktűrést, valamint a csőnyomás mértékét is. Ha mindezeket felmérte, itt az ideje a választék szűkítésének, majd az esélyesek között maradt szerkezetek közül kiválaszthatja a legjobbat.

A szivattyú márkája

Bár tisztában vagyunk azzal, hogy az ár mérvadó, mégis inkább teljesítmény, mintsem márkanév alapján érdemes választani. Azért is javasoljuk ezt, mert a kínálatunkban található minden szivattyú minőségi termék, így tulajdonképpen nem választhat rosszul. Kiemelendő mindemellett, hogy a minőségi szerkezetek használata éppen annyira fontos, mint az, hogy könnyen beszerezhetőek és szintén jó minőségűek legyenek a hozzá tartozó alkatrészek is. A fenti kérdésre a legjobb válasz az, ha eláruljuk, hogy a legtöbb szerkezetekre több év garanciát vállal rájuk a gyártó, ami már alapvetően azt jelzi, hogy minőségi termékekről van szó, amelyekben bízik a vállalat. Ám természetesen akkor sem kell kétségbe esnie, ha esetleg akkor hibásodik meg a szerkezet, ha már nem érvényes rá a jótállás, hiszen webáruházunkból könnyen megrendelheti a szükséges alkatrészeket is hozzá.

Rendelje meg kényelmesen!

Ha sikerült kiválasztani a tevékenységéhez ideális szivattyút, könnyedén megrendelheti akár a fotelben ülve is, így nem kell cipekednie. Megrendelését futárszolgálattal házhoz szállítjuk vagy kérésére átadópontunkon személyesen is átveheti.

Érdemes odafigyelni a karbantartásra!

Bármilyen szivattyú használatával kapcsolatban – legyen az házi vízmű vagy kerti szivattyú – akkor fontos tudnia, hogy miként óvhatja meg ezeket a szerkezeteket a külső behatásoktól és az időjárás viszontagságaitól. Egy kis odafigyeléssel ugyanis megnövelheti a szivattyú élettartamát pénzt takarítva meg ezzel, valamint biztosíthatja a biztonságos működését is. Figyelmet kell emellett fordítani a téliesítésre is, hiszen a fagyos hónapok alatt is kár érheti a szerkezetet, ha nem tette meg az óvintézkedéseket. Ha ezekre odafigyel, hosszú évekig tartó befektetés lesz a szivattyú megvásárlása.

Kérdezzen bátran!

Ha úgy érzi, hogy elbizonytalanodott vagy kérdése van, érdemes szétnézni a gyakori kérdések között az oldalon. Amennyiben nem találta meg a felmerült gondolataira a választ, akkor pedig írjon bizalommal az alábbi címre: webshop@celsiustrade.hu

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu