Termékek Menü
   

Leo szivattyú alkatrész

A Leo szivattyúk, valamint a cég által gyártott alkatrészek Kínából érkeznek hazánkba, ám ez nem jelenti azt, hogy erre a márkára is igaz a sztereotípia, hogy az ázsiai termékek silányak lennének. Éppen ellenkezőleg! A Leo gyártmányai bár már az 50-es évek óta jelen vannak a világpiacon, 2006-ban jelentek meg Magyarországon és igen hamar nagy népszerűségre tettek szert. Ennek fő oka a megfelelő ár-érték arány, viszont szerepet játszik benne az is, hogy főként lakossági felhasználásra alkalmas szerkezetekkel vannak jelen a hazai piacon, amelyeket előszeretettel használnak például kertek öntözéséhez vagy házak vízellátásához. Ez azt jelenti, hogy kompakt, praktikus, könnyen kezelhető berendezésekről beszélünk, amelyek alkatrészei is könnyedén pótolhatók, ráadásul minőségük ugyanolyan jó, mint az eredetileg beszerelt kiegészítőké.

 

Válassza ki, hogy milyen típusú Leo szivattyúval rendelkezik

Alkatrészek a különböző teljesítményű Leo szivattyúkhoz

Kínálatunkban a Leo 60/41-es, a Leo 90/46, 90/55-es, valamint a Leo 180/42, 180/51 szivattyúkhoz tartozó alkatrészeket és a külön kategóriában találja annak érdekében, hogy könnyedén eligazodjon a kínálatban és biztos a megfelelő kiegészítőt válassza. Így legyen szó járókerékről, ejektorról, diffúzorról, feltöltőcsavarról, leeresztőcsavarról, tekercselt állórészről, hűtőventilátorról, öntvényházról, kondenzátorról, esetleg pajzsról, O-gyűrűről, kapocsfedélről vagy kapocslécről, webáruházunkban megtalálja. Kiemelendő továbbá, hogy a Leo 90/46-os és a 90/55-ös szivattyúknál 2015-ben műszaki változtatás történt, amelyet jelzünk is az adott oldalon és segítünk megtalálni ezekhez is a tökéletes kiegészítőket.

Azért tartottuk fontosnak ilyen részletességgel szétválasztani a kínálatunkat, mert a maradéktalan működéshez elengedhetetlen, hogy a pontosan illeszkedő Leo szivattyú alkatrészeket rendelje meg. Ellenkező esetben ugyanis akár kárt is tehet a szivattyúban. Leo házi vízellátók tulajdonosaira is gondoltunk, ugyanis ezekhez a szerkezetekhez is talál alkatrészeket az oldalon. A komplett hidrofor szett mellett pótolhatja a tartályfedelet, vásárolhat flexibilis tömlőt, nyomásmérő órát, T-idomokat, nyomáskapcsolókat, de tartályok és tartálybelsők is vannak a kínálatunkban.

Tökéletes ár-érték arány

A Leo szivattyúk és a hozzájuk tartozó alkatrészek alapvetően az alacsonyabb árkategóriákba tartoznak a hasonló termékpalettát tekintve. Ennek ellenére tartós, jó minőségű és precízen kialakított szerkezetekről van szó, amelyek hosszú távon kiszolgálják a felhasználók igényeit, legyen szó a ház vízellátásáról, kerti öntözésről vagy medence karbantartásáról.

Ára már rövid távon megtérül, hosszú távú használata így minden szempontból jövedelmező és kifizetődő tulajdonosa számára. Még akkor is, ha esetleg meghibásodik a szerkezet, ugyanis a szükséges alkatrészek pótlása nem csak egyszerű, de pénztárcakímélő is. Így amíg az otthonában vagy kertjében egy Leo szivattyú dolgozik, teljesen nyugodt lehet, mind a háza, mind pedig a növényei vízellátását illetően.

Országosan lefedett szerviz hálózat

A Leo termékeknek Magyarországon országosan lefedett szervizhálózata van, ami azt jelenti, hogy nem kell kétségbe esnie akkor sem, ha valami miatt meghibásodik a szivattyú vagy a házi vízellátó rendszer és szakember segítségére van szüksége. Egyrészt a megfelelő alkatrészek probléma nélkül beszerezhetők és pótolhatók, másrészt pedig komolyabb meghibásodás esetén az szerviz hálózat lakhelyéhez közel rendelkezésére áll. Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy a hosszú élettartamhoz szükség van a megfelelő védelemre is, vagyis a szivattyúkat mindenképpen zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni, óvva ezzel a vízzel való közvetlen érintkezéstől és az időjárási viszontagságoktól.

Lényeges emellett a téliesítés is, ezzel ugyanis akár évekkel megnövelhető a szivattyú élettartama. Természetesen ha bármilyen kérdése van az alkatrészekkel vagy egyéb témával kapcsolatban, bátran felkeresheti ügyfélszolgálatunkat, segítünk megtalálni az ideális megoldást. Mindezeket egybevéve bátran elmondható, hogy minden adott annak érdekében, hogy hosszú távon hű társa maradjon Leo szivattyúja.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu