Termékek Menü
   

Házi vízmű választékunk

Ha félreeső helyen vagy az otthona vagy a nyaralója, esetleg egy tanyán szeretné biztosítani a megfelelő vízellátást, viszont nem, vagy csak nagyon nehezen tudná az ingatlant csatlakoztatni a vízhálózatra, akkor szüksége lesz egy házi vízellátó rendszerre. A házi vízellátó rendszerek titka a megfelelő szivattyúban, a nyomáskapcsolóban, valamint egy ideális hidrofor tartályban rejlik. Ahogy mondani szokták, ez a két dolog ennek a rendszernek a szíve és a lelke. A széles választéknak köszönhetően Ön is egyszerűen megtalálhatja az ideális teljesítményű szerkezetet, így többé nem kell aggódnia az otthona vízellátása miatt.

Házi vízellátóinkat 50, 100, 150 literes álló vagy fekvő tartállyal is megrendelheti. Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben vízellátókhoz való alkatrészt keres, Szivattyútechnika > Szivattyúalkatrész, alkatrészkereső menüpontban találja, vagy a linkre kattintva érheti el.

Nézet:
Rendezés:

Látva a házi vízellátó rendszerek széles választékát, nem tűnik egyszerű feladatnak eldönteni, pontosan milyen teljesítményű szerkezetre van szüksége. A jó hír viszont az, hogy nagyon egyszerűen eldöntheti, pontosan melyik termékre van szüksége, mindössze egy kis számolásra és néhány dolog figyelembe vételére lesz szüksége. Hiszen ha olyan helyen van az ingatlana, – legyen az nyaraló, tanya vagy az otthona – ahol szinte lehetetlen lenne csatlakozni a vízhálózatra, akkor nélkülözhetetlen egy házi vízellátó rendszer használata. Mindemellett abban az esetben is érdemes beszereznie egy ilyen szerkezetet, ha szeretné egy kicsit csökkenteni a vízszámláját.

Mikor hasznos egy házi vízmű rendszer?

Számos különböző oka lehet annak, ha jól jön a ház körül egy házi vízellátó rendszer. Ha a szóban forgó ingatlan nincs rákötve az adott település vízhálózatára, akkor a fürdőszoba használatához, egy egyszerű főzéshez, mosogatáshoz, takarításhoz, valamint a kert öntözéséhez is elengedhetetlen a házi vízmű beszerzése és használata. Mivel ezen a rendszeren múlik az, hogy lesz-e az otthonában vagy a nyaralójában víz, nem mindegy, milyen típust választ.

Hogy döntheti el, milyen vízellátó rendszerre van szüksége?

Az első és legfontosabb kérdés, amit a döntés előtt fel kell tennie magának az, hogy mennyi a napi vízfelhasználása. A másik fontos mérlegelési pont az, hogy mire használná a házi vízellátó rendszert. Amennyiben csak a kertjét öntözné, akkor 1,5-2,8 bar közötti teljesítményre lesz szüksége normál nyomáson. Ám nagyobb nyomásra és méretesebb tartályra lesz szüksége akkor, ha az alkalmanként használható hétvégi házát látná el vízzel. Szintén fontos pont a mérlegelés kapcsán, ha emeletes épületről van szó, sőt külön figyelmet kell fordítani a teljesítményre abban az esetben, ha folyamatosan szeretné ellátni családi házát vízzel. Mindemellett számít az is, hogy kizárólag ez a szerkezet látja-e majd el a házat vízzel vagy esetleg a vízhálózat is segítségére lesz mindebben. Ha megvan minden kérdésre a válasz, akkor itt az ideje kiválasztani az ideális házi vízellátót.

Milyen a jó házi vízellátó rendszer?

Egy megfelelő, minőségi és hosszú élettartamú házi vízellátó rendszer fontos tényezője, hogy egyszerű felépítésű és javítható részekből álljon. Tehát nem érdemes spórolni egy ilyen befektetésen, hiszen ha egyszer meghibásodik és nem, vagy csak nagyon nehezen tudja kicserélni vagy javíttatni a meghibásodott alkatrészeket, akkor igencsak lecsökken a szerkezetek várható élettartama. Viszont ha a tartály és a szivattyú is megfelelő minőségűek, akkor rendeltetésszerű használat mellett igen hosszú távú befektetésre számíthat. A kínálatunkban található házi vízellátók mind ilyenek, sőt, adott esetben megfelelő alkatrészeket is talál nálunk, ha egyszer szüksége lesz rá.

Mit tegyen, ha úgy érzi, nem tud dönteni?

Abban az esetben, ha most úgy érzi, elbizonytalanodott a döntés kapcsán vagy bármilyen kérdése lenne, akkor ne essen kétségbe, ugyanis bátran fordulhat hozzánk. Ha nem találja a választ a gyakran ismételt kérdések gyűjteményében az oldalunkon, akkor írjon bizalommal az alábbi címre: webshop@celsiustrade.hu Igaz ez abban az esetben is, ha valamit át szeretne állítani a gyári beállításokon, viszont nem biztos abban, miként nyúljon hozzá. Egy rossz mozdulattal ugyanis igen nagy kárt tehet a rendszerben. Így javasoljuk, hogy semmiképpen ne mulasszon el szakértői segítséget kérni!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu