Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Pedrollo szivattyú kínálatunk

Ha van olyan dolog, ami nagy fejtörést okozhat a hosszan tartó csapadékmentes időszakokban, akkor az öntözés kérdése mindenképpen ide sorolandó. Hiszen attól, hogy nem esik az eső, a növényeknek még szüksége van a nedvességre akkor is, ha egybefüggő pázsitról és abban az esetben is, ha egy díszkertről van szó. Egy szivattyúnak ilyen esetekben nagy haszna van a kertekben, a termőföldeken, mezőgazdasági területeken, de akár nagyobb birtokokon vagy sportpályákon is.
Tökéletes választás erre a Pedrollo szivattyú a maga sok-sok éves tapasztalatával és kiforrott technológiájával!

Rendezés:

Függetlenül attól, mire használja, egy szivattyú megvásárlása csak abban az esetben jó befektetés, ha a berendezés megfelelő minőségű, így hosszú távon és maradéktalanul el tudja látni feladatokat. Éppen ezért nem könnyű a választás, ha szeretne beszerezni egy megfelelő szerkezetet. Ha úgy érzi, teljesen elveszett a hatalmas választékban, engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Pedrollo szivattyúkat, amelyen közül ha megtalálja az Ön számára megfelelőt, garantáltan elégedett lesz vele.

Mit érdemes tudni a Pedrollo szivattyúkról?

A Pedrollo alapvetően szivattyúk tiszta víz, valamint az alkatrészekre kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására alkalmasak. Sőt, bizonyos modellek akár nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó víz felszívására is képesek. Mindezekkel együtt a felhasználási körül igen széleskörű. Megbízhatóságuknak és elérhető áruknak köszönhetően sokan választják lakossági felhasználásra is, megoldva így például a gyep vagy a díszkertek öntözését. Emellett nagy segítség egy ilyen szerkezet a mezőgazdaságban dolgozók számára is, ugyanis így a legnagyobb nyári hőségben és az esőmentes időszakokban sem kell aggódni a termés miatt, egyszerűen csak be kell üzemelni a szivattyút. Mindezek mellett alkalmasak nagyobb méretű kertek, birtokok vagy például sportpályák öntözésére is.

Hogy válassza ki az Ön számára megfelelő szivattyút?

A Pedrollo márkák között is számos különböző szivattyút talál, így érdemes a választás előtt felmérnie, pontosan mire is van szüksége. Amennyiben egy kisebb kert vagy telek öntözésére használná a szivattyút, alacsonyabb motor teljesítményű és kisebb méretű szivattyú is elég lesz a feladat ellátásához. Viszont ha nagyobb területet szeretne vízzel ellátni, akkor mindenképpen magasabb motor teljesítményre, valamint nagyobb mértékű maximális emelési és szívási magasságra lesz szüksége. Ezen információk alapján máris szelektálhat a termékek közül és egyszerűbben találhat rá arra a szivattyúra, amely innentől kezdve évekig a segítségére lesz majd.

Fontos, hogy megfelelő helyre telepítse a szerkezetet!

Természetesen a szivattyúk ideális működéséhez és hosszú élettartamához szükség van a megfelelő védelemre is. A Pedrollo vízszivattyúkat mindenképpen zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Fontos, hogy óvja a vízzel való közvetlen érintkezéstől, az elárasztástól, a megázástól, valamint az olyan közvetett vízhatástól is, mint például a páralecsapódás. Emellett természetesen a téli fagyok ellen is fontos a megfelelő védelem biztosítása. Az ideális időpontban elvégzett téliesítéssel ugyanis akár évekkel megnövelhető a szivattyú élettartama. Ezt a műveletet az elnevezés ellenére már kora ősszel érdemes elvégezni, amikor már biztosan nincs szükség a locsolásra és jó eséllyel befejeződnek a kerti munkálatok is.

Jótállás és szervizhálózat

Tudnia kell a Pedrollo szivattyúkról, hogy több év garanciát vállal rájuk a gyártó, ami már alapvetően azt jelzi, hogy minőségi termékekről van szó, amelyekben bízik a vállalat. Ám természetesen akkor sem kell kétségbe esnie, ha esetleg akkor hibásodik meg a szerkezet, ha már nem érvényes rá a jótállás. Az olasz gyártó ugyanis igen kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik Magyarországon is, így könnyedén elérheti az Önhöz legközelebb levő szervizpontot. Mindemellett pedig minden szükséges alkatrész könnyen beszerezhető a szivattyúkhoz. Kiemelendő, hogy ezek szintén minőségi anyagokból készülnek, legyen szó egy apró csavarról vagy akár egy kondenzátorról. Mindez azt jelenti, hogy ha esetleg a garanciális évek letelte után észlel valamilyen hibát, nem kell sokáig nélkülöznie a szivattyút, ugyanis rögtön számos különböző megoldási lehetőség kínálkozik. Így tulajdonképpen egy Pedrollo szivattyú megvásárlásával évekig tartó garanciát és a gyártó által nyújtott biztonságot is vásárol. Nem beszélve arról, hogy innentől kezdve nem kell tartania a szárazságtól.

Az oldal tetejére