Termékek Menü
   

Szivattyú problémák

Van egy szivattyúja, amely eddig tökéletesen működött, de most valami miatt meghibásodott? Alkatrészre lenne szüksége, de nem tudja pontosan, milyenekben gondolkozzon? Esetleg a nyomáskapcsolóval kapcsolatban lennének kérdései? Nem egyszer találkoztunk már ezekkel a dilemmákkal, így annak érdekében, hogy megkönnyítsük az életét és felgyorsítsuk a javítási folyamatot, ezen az oldalon összegyűjtöttük a témával kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Hiszen mi is tudjuk, mennyire bosszantó, ha elromlik vagy meghibásodik a szivattyú, amelyre nyáron és tavasszal jó eséllyel minden nap szüksége lehet.
Bár varázsütésre nem tudjuk megoldani a felmerülő gondokat, azonban szeretnénk segíteni abban, hogy minél előbb újra hatékonyan működhessen a szerkezet és probléma nélkül üzemeljen a kerti locsolás, a medence vagy a tó működtetése. Amennyiben mégsem találná a megfelelő válaszokat és felmerültek további kérdések Önben, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen bármikor felkereshet minket e-mailben!

2020. 03. 23. 15:44:07

Számos olyan hétköznapokban előszeretettel használt eszköz és tárgy létezik, amelyek nélkül már nehéz lenne elképzelni az életünket. Pontosan ezért sokan bele sem gondolnak abba, micsoda károkat okozhat az, ha használat után ezek a toalettben landolnak. Hiszen a WC-t lehúzni csupán egyetlen mozdulat, a szóban forgó dolog pedig már el is tűnt a szemünk elől. Igen ám, viszont a szennyvíz szivattyú már nem feltétlenül ezt fogja gondolni, hiszen neki meg kell küzdenie az ilyen módon elküldött elemekkel.

2020. 03. 16. 15:36:30

Egy öntözőszivattyú minden kerttulajdonos legjobb barátja, hiszen igen sok terhet képes levenni az ember válláról, amelynek hála időt-és energiát is megspórolhat. Annak érdekében, hogy ez hosszú távon is így legyen és ne kelljen aggódni az esetleges meghibásodások miatt, érdemes néhány apróságra odafigyelni, amelyek akár évekkel meghosszabbíthatják a szivattyú élettartamát.

2020. 01. 13. 10:17:46

Egy szegedi kút a kertben nagy segítség minden háztartásban, hiszen számos szempontból igen praktikus ezek használata a hétköznapok során a kertben és a házban egyaránt. Ahhoz viszont, hogy sokáig megfelelően működjön és ne okozzon semmilyen bosszúságot, érdemes időről időre figyelmet szánni a kút karbantartására. Így ugyanis elkerülhetők a meghibásodások és növelhető az élettartam. Ebben a cikkben ennek járunk bővebben utána - olvasson tovább!

2016. 02. 04. 11:41:29
Mi miatt megy tönkre a tartálybelső? Tudja meg a cikkből.
2016. 01. 20. 09:23:49
Ebben a cikkben megtalálja, hogy mi vezethet a vízszivattyú meghibásodásához és miképp előzheti meg a bajt. 
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu