Termékek Menü
   

Szivattyú adatai, kiválasztása, használata, tartozékok

Ha szivattyút szeretne vásárolni, viszont a választék átnézése után úgy érzi, hogy a széles kínálatból képtelenség kiválasztani azt, amelyik az Ön számára megfelelő, akkor most a legjobb helyen jár. Hiszen nyilván nem egy kérdés merült fel Önben a számos teljesítményű, méretű és márkájú szerkezet láttán. Amennyiben már van egy szivattyúja, amellyel elégedett és ismeri a működését, viszont mégis szeretne biztosra menni a következő szerkezet vásárlásánál is, akkor szintén itt a helye, hiszen ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket a leggyakrabban tettek fel nekünk az elmúlt időszakban. Talál ugyanakkor válaszokat a karbantartással, a téliesítéssel, az alkatrészekkel, konkrét márkákkal és a garanciával kapcsolatban is.
Amennyiben mégsem találná a megfelelő válaszokat és felmerültek további kérdések Önben, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen bármikor felkereshet minket e-mailben és választ adunk minden kérdésére.

2020. 06. 30. 08:23:23
Ki ne szeretne a kertjében gyönyörű zöld, hibátlan pázsitot látni? Egy ilyen felület az udvar éke lehet, élettel tölti meg az egész környezetet. Azonban ehhez a gondos ápolás mellett szükség van a megfelelő vízellátásra is. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a füves terület öntözésével kapcsolatban.
2020. 06. 22. 08:40:07

A víz minden olyan terület alapvető igénye, ahol növények élnek, legyen szó egy kisebb veteményesről vagy egészen nagy méretű zöldségtermesztő birtokról. Minden típusú zöldségnek más és más igénye van, amely igaz a vízellátásra is, ám sok esetben az sem mindegy, miként és milyen időközönként zajlik az öntözés. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhányat a leginkább vízigényes zöldségek közül.

2020. 06. 15. 08:17:53
Hála földrajzi elhelyezkedésének, Magyarország igazán gazdag felszín alatti vizekben. Ez azért fontos, mert annak ellenére, hogy a felszín alatti vizek a Föld teljes vízkészletének 1%-át sem teszik ki, nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben, különösen bizonyos területeken. Az egyik ilyen típus a talajvíz, amelynek minősége és mennyisége számos tényezőtől függ. Lássuk, mi mindent érint ez a jelenség!
2020. 01. 13. 10:10:01

Egy szegedi kút használata számos szempontból lehet előnyös, hiszen legyen szó háztartási felhasználásról vagy a kertben levő növények öntözéséről, ezek a szerkezetek nagyban megkönnyíthetik az ott élők életét. A megfelelő és zavartalan működtetéshez azonban szükség van egy megfelelő szivattyú beszerzéséhez, amely kiválasztásánál fontos alaposnak lenni. Ugyanis ha nem ideális szerkezetet szerez be a víz kinyeréséhez, akkor könnyen bosszúságot okozhat az egyébként nagyon is hasznos kút. Annak érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő, összegyűjtöttünk minden hasznos tudnivalót amit érdemes tudni a szegedi kúttal kapcsolatban!

2019. 11. 29. 08:30:00
Egy házi vízellátó rendszer, más néven hidrofor bizonyos helyzetekben hatalmas segítség lehet abban, hogy megfelelő módon elláthassa ingatlanát vízzel. Kifejezetten ajánlott egy házi vízellátó rendszer használata olyan házak esetén, ahol nem, vagy csak nehézségek árán tudna csatlakozni a helyi vízhálózatra. Mindemellett szempont lehet az energiatakarékosság, valamint a költséghatékonyság is. Egy ideális eszköz beszerzését követően nem kell többé amiatt aggódnia, hogy zuhanyzás, mosogatás vagy öntözés közben esetleg elfogy a víz valami miatt. Lássuk, miben is rejlik a hidrofor titka!
2019. 05. 28. 10:20:00
Az utóbbi időben nagyon sokat lehetett már hallani az úgynevezett kút bejelentési kötelezettségről, amellyel kapcsolatban számos különböző információ jelent meg a sajtóban. Pontosan ezért tartottuk nagyon fontosnak, hogy tiszta vizet öntsünk ezzel kapcsolatban a pohárba és leírjuk, milyen teendői is vannak a kút tulajdonosoknak.
2019. 05. 14. 11:23:11

Ha már készen áll a szivattyú a kert öntözéséhez, Ön pedig már alig várja, hogy végre kényelmesen láthassa el a birtokán levő növényeket vízzel, akkor itt az ideje, hogy végre meg is valósítsa mindezt. A forró nyári időszakban viszont igen sarkalatos kérdés, hogy mikorra érdemes időzíteni ezt a tevékenységet. Hiszen egy nem megfelelő napszakban végzett öntözés akár a növények megbetegedését, pusztulását is okozhatja. Pontosan ezért összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb tudnivalókat a kert vízellátásával kapcsolatban.

2019. 04. 23. 11:53:17

Fúrt kúthoz keres megfelelő szivattyút? Akkor joggal merül fel a kérdés, hogy vajon pontosan milyen szerkezetre van szükség ahhoz, hogy a megfelelő vízmennyiséget tudja kinyerni a kútból úgy, hogy a szivattyú is hosszú életű legyen. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnia, mielőtt megvásárolja az ideális berendezést a fúrt kúthoz.

2019. 04. 23. 11:22:14

A tavasz mindig komoly fordulópont a szivattyú tulajdonosok életében, hiszen ebben az időszakban számos fontos tennivaló vár ránk mind a beüzemelés, mind pedig az üzemben tartás során. Annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen történjen, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb tavaszi tudnivalókat, amelyeknek utána egész szezonban nagy hasznát veheti.

2019. 01. 29. 12:10:00

Egy nagyobb telek esetében időről időre igen nagy fejfájást tud okozni a vízellátás kérdése. Hiszen ha sok öntözésre váró növény van egy nagy méretű területen, akkor bizony érdemes beruházni egy búvárszivattyúra. Különösen abban az esetben, ha van a közelben egy tökéletes víznyerőhely. Így nem kérdés, hogy egy szivattyú segítségével könnyedén áthidalhatja ezt a problémát. Természetesen mindez csak abban az esetben igaz, ha megfelelő teljesítményű és minőségű szerkezetet választ. A döntésben segítünk Önnek!

2019. 01. 22. 12:08:00

Adott egy terület, ahol időről időre mindenképpen meg kell öntözni a növényeket. Ön miként kezd hozzá a feladathoz? Ha minden alkalommal igen sok időt tölt a slag húzgálásával és nagy fejtörést okoz egyenletesen megöntözni a legtávolabbi részeket is, akkor bizony ott nagy szükség van egy minőségi kerti szivattyúra.

2018. 12. 18. 16:25:22

Ha van kérdés, amely szinte minden szivattyú vásárlás esetén felmerül, akkor az, hogy mekkora méretű és teljesítményű szerkezetet érdemes választani, az biztosan elhangzik. Nem véletlen, hiszen minden esetben fel kell mérni azt, milyen területen használnánk és mekkora szivattyúval lehet elérni a kívánt teljesítményt. A széles kínálatot elnézve úgy tűnhet, ez nem lesz egyszerű dolog, ám most mi segítünk Önnek abban, hogy ki tudja választani a céljai eléréshez szükséges szerkezetet. Tartson velünk és vásároljunk együtt szivattyút!

2016. 02. 04. 11:45:14
2016. 02. 04. 11:39:21
Cikkünkből megtudhat minden információt kerti kúthoz tartozó szivattyú vásárlással kapcsolatban
2016. 02. 04. 11:18:22
2016. 01. 21. 11:53:44

Nem sok olyan családi ház létezik, ahol ne segítené valamilyen módon az ott élők mindennapjait egy szivattyú a kertben. Különösen igaz ez a tavaszi és nyári időszakban, amikor előtérbe kerül a kerti locsolás, a birtokon található tó karbantartása, valamint a medence használata is. Ha bármilyen szivattyút használ – legyen az házi vízmű vagy kerti szivattyú – akkor fontos tudnia, hogy miként óvhatja meg ezeket a szerkezeteket a külső behatásoktól és az időjárás viszontagságaitól.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések 

Nem talált választ?
Írjon e-mailt:

webshop@celsiustrade.hu