Termékek Menü
   

Medenceszivattyú választékunk

A medenceszivattyú elmaradhatatlan kelléke azon családoknak, akik rendelkeznek a kertben egy kisebb vagy akár egy nagyobb medencével, de természetesen főleg abban az esetben nem feledkezhetünk meg a medenceszivattyú berendezésről ha például egy városi medencében lubickolunk – bár ezek azért sokkal komolyabb berendezések, mint az otthoni használatra alkalmas medenceszivattyúk.
Nézet:
Rendezés:

Miért hasznos a medenceszivattyú?

Nincs is attól jobb, mint amikor a nyári hőségben ki sem kell mozdulni otthonról és a kertben élvezhetjük a strandot. Már egy kisebb merevített vagy csővázas falú medencében is elkél a medenceszivattyú – a beépített, süllyesztett medencékről nem is beszélve. A kisebb medencék már medenceszivattyúval együtt szerezhetők be, a nagyobbak mellé önállóan kell megvásárolni azt.
A medenceszivattyú azért fontos kelléke a medencéknek, mert a vizet forgatással és szűréssel képes hosszabb ideig is tisztán tartani, ez által – a mellett hogy a medencét kevesebb alkalommal kell leereszteni és friss vízzel feltölteni – a medence élettartamát is megnöveli. 
A medenceszivattyú szükséges teljesítményét a vízmennyiségből kiindulva kell meghatározni. Egy jól megválasztott szivattyú képes akár 3 óra alatt is teljes mértékben átforgatni a medence vizét, ezt a nyári időszakban naponta-kétnaponta érdemes elvégezni. A zavartalan működés érdekében érdemes rendszeresen ellenőrizni, hogy a szűrő nincs-e eltömődve.

Ha tehát medence vásárláson gondolkodik, a medenceszivattyú költségét is érdemes bele számolnia, hogy hosszú ideig zavartalanul élvezhesse az otthoni strandolás élményét. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Elbizonytalanodott, kérdése van?
Lehet, hogy már meg is válaszoltuk!
Nézzen szét a gyakran ismételt kérdések között, és amennyiben még mindig van kérdése, írjon bizalommal az alábbi címre:

webshop@celsiustrade.hu

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz